Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ιδέες για Βάπτιση
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Nienhuis Montessori-Μπλεγμένοι Δίσκοι

Ξύλινοι, κόκκινοι, μπλεγμένοι δίσκοι για κράτημα και εξερεύνηση.
10,00 €

Nienhuis Montessori-Ξύλινη Βάση Δραστηριοτήτων για Μόμπιλο

Ξύλινη βάση δραστηριοτήτων για να κρεμώνται τα διαφορετικά Μόμπιλο. Μεταφέρεται και συναρμολογείται εύκολα, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Είναι κατασκευασμένο στο κατάλληλο ύψος, ώστε να είναι προσβάσιμο από τα πολύ μικρά παιδιά, στους πρώτους μήνες ζωής.
85,00 €

Nienhuis Montessori-Ξύλινος Κρίκος

Ξύλινος κρίκος σε μπλε χρώμα, ιδανικός για να κρατηθεί από πολύ μικρά χεράκια. Μπορεί να κρεμαστεί από την Ξύλινη Βάση Δραστηριοτήτων για Μόμπιλο, με κωδικό 048700.
10,00 €

Scooter

Αφήστε το μικρό σας να κάτσει αναπαυτικά και να οδηγήσει το scooter! Έτσι, θα αναπτύξει την αίσθηση της ισορροπίας, θα δυναμώσει τους μύες και θα συντονίσει τις κινήσεις του. Το scooter είναι ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Διαθέτει λαστιχένιες ρόδες και είναι πλενόμενο. Μήκος: 60cm Ύψος καθίσματος: 26cm
78,00 €

Scooter με Καρότσα

Αφήστε το μικρό σας να κάτσει αναπαυτικά και να οδηγήσει το scooter με την καρότσα! Έτσι, θα αναπτύξει την αίσθηση της ισορροπίας, θα δυναμώσει τους μύες και θα συντονίσει τις κινήσεις του. Το scooter είναι ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Διαθέτει λαστιχένιες ρόδες και είναι πλενόμενο. Η καρότσα αποσπάται ώστε το scooter να οδηγείται και μόνο του. Μήκος scooter: 60cm Μήκος καρότσας: 45cm Ύψος καθίσματος: 26cm.
132,00 €

Αισθητηριακό Παιχνίδι Σχημάτων

Αισθητηριακό παιχνίδι για την αναγνώριση των σχημάτων και το συντονισμό των κινήσεων. Διαστάσεις: 19x17,5x17cm
30,00 €

ΒΙΟ Κατασκευαστικά Οχήματα

Σετ 2 κατασκευαστικά οχήματα ΒΙΟ για παιχνίδι ρόλων, που αναπτύσσει τις κοινωνικές δεξιότητες.
30,00 €

ΒΙΟ Οχήματα

Σετ 2 μέσα μεταφοράς ΒΙΟ για παιχνίδι ρόλων, που αναπτύσσει τις κοινωνικές δεξιότητες.
28,00 €

Δαχτυλίδια Στοίβαξης

Σετ 4 δαχτυλίδια στοίβαξης, διαφορετικού μεγέθους, χρώματος και υφής, το καθένα. Ενισχύουν τις κινητικές δεξιότητες, την όραση και τη λογική σκέψη. Τα δαχτυλίδια μπορούν να στοιβαχτούν και να δημιουργήσουν έναν κύλινδρο που κυλάει. Είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, φυτικής προέλευσης. Είναι πολύ ανθεκτικά και πλένονται εύκολα.
17,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές