Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Μεγάλα Ζάρια Ιστοριών

Κωδικός προϊόντος: 125100
Διαθεσιμότητα: 5 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Σετ 4 ξύλινα ζάρια διαστάσεων (5x5x5cm) σε κουτί αποθήκευσης. Ρίξτε τα ζάρια για να ξεκινήσετε μια ιστορία. Χρησιμοποιήστε τα τόσο για γραπτή όσο και για προφορική αφήγηση.
27,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Παιχνίδια Ανάπτυξης Λεξιλογίου

Τρία διαφορετικά παιχνίδια προοδευτικής δυσκολίας σε ένα, για την ανάπτυξη του λεξιλογίου και γενικότερα του προφορικού λόγου. Λόττο ταύτισης αντικειμένων σπιτιού (αναγνωρίστε και ονομάστε τα αντικείμενα κάθε δωματίου του σπιτιού: κουζίνα, κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, καθιστικό και τοποθετήστε τα στη σωστή θέση στον πίνακα). Το σετ περιλαμβάνει 4 πίνακες (15x21cm), 24 κάρτες αντικειμένων και 1 ζάρι με σύμβολα. Επιτραπέζιο παιχνίδι ομαδοποίησης και κατηγοριοποίησης (προχωρώντας στον πίνακα, χρησιμοποιήστε δύο αντικείμενα για τη δημιουργία μιας πρότασης). Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα (42x30cm), 20 μάρκες, 4 πιόνια και 1 ζάρι με κουκκίδες. Παιχνίδι ομαδοποίησης και κατηγοριοποίησης αντικειμένων και χρωμάτων (προχωρώντας στον πίνακα συνδυάστε τα χρώματα με την κατηγορία αντικειμένων, ονομάστε, δημιουργήστε προτάσεις). Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα (30x42cm), 4 πιόνια και 1 ζάρι με χρώματα.
35,00 €

Heutink-Σετ 10 ποτηράκια μπογιάς με καπάκι

Σετ 10 πλαστικά ποτηράκια μπογιάς με διάφανο καπάκι. Διαστάσεις: 9x9x5cm
22,00 €

Χρόνοι Ρημάτων

Εκπαιδευτικό πακέτο με 60 πραγματικές φωτογραφίες με τους χρόνους 20 διαφορετικών ρημάτων. Βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν το παρελθόν, το παρόν και μέλλον.
60,00 €